Pratsam

Lediga jobb

Lediga jobb

Rekrytering

Pratsam är ett av de ledande företagen inom utveckling av IT-lösningar för talböcker och taltidningar anpassade för personer med läsnedsättning. Vi stöder de internationella DAISY-standarderna. Vi har utvecklat många produkter för hantering av tillgängliga digitala talpublikationer och i vårt produktsortiment ingår högklassiga system för produktion och internetdistribution av dessa. För uppspelning har vi lösningar för datorer, surfplattor, mobiltelefoner och apparater anpassade för synskadade.
 
Vi söker nu för fast anställning i Vasa en 
 

Senior Software Developer

Dina uppgifter

Som Senior Software Developer arbetar du med systemutvecklingsuppgifter. I den här rollen utvecklar du nya systemfunktioner baserade på kundernas önskemål och löser utmaningar relaterade till systemfunktionaliteter.

Vi erbjuder ett självständigt arbete i kärnan av vårt växande företag. Vi värdesätter goda idéer och åsikter och vill gärna höra dina. Vårt team är litet och vi jobbar smidigt ihop. Vi har flexibla arbetstider och efter introduktionsperioden kommer du att ha möjlighet att delvis arbeta på distans. Vårt moderna kontor ligger nära havet på Brändö.

Vi värdesätter

Vi värdesätter att du har en universitetsexamen inom ICT och minst några års erfarenhet av liknande uppgifter. Du har expertis inom ett eller flera av följande områden:

- PHP, Python, SQL, Linux Shell scripting
- HTML5, Javascript, CSS
- Sysadmin/DevOps erfarenhet i Linux servermiljö
- Git version control,CI/CD erfarenhet

Dessutom värdesätter vi erfarenhet av Docker, VMware, AWS och Google Cloud -lösningar.

Du behöver inte ännu behärska allt, det viktigaste är din attityd och vilja att utvecklas. Vi hoppas att du har en stark svenska och du också kommer att tala bra finska och engelska, eftersom vi använder dem på jobbet varje dag.

Lämna in din ansökan med CV och löneanspråk till roger@pratsam.com. Eventuella frågor kan också riktas till Roger Sundsten, som kan nås på telefonnummer +358 40 120 1747.