Pratsam

Saatavuus kaikkialla

Saavutettava digitaalinen palvelu

Pyxima ja Pratsam aloittavat kumppanuuden Suomessa

Julkaistu 19.08.2014

Pyxima ja Pratsam aloittavat kumppanuuden Suomessa

19.8.2014 – Pyxima® ja Pratsam® aloittavat kumppanuuden, jonka myötä lukemisesteiset henkilöt Suomessa pystyvät lukemaan Daisy-kirjoja kämmentietokoneillaan. Pratsam on Online Daisy™ -äänikirjojen kuuntelusovelluksen virallinen jälleenmyyjä Suomessa, ja se julkaisee sovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat esteettömästi kuunnella äänilehtiä ja äänikirjoja. Pratsamin sovellus tulee olemaan saatavissa älypuhelimiin ja tabletteihin, sekä Apple- että Android-laitteisiin, ja sen avulla voi käyttää keskeisten suomalaisten sisällöntoimittajien online-palveluja.

"Tämän kumppanuuden avulla siirrymme uuteen aikakauteen Daisy-onlinesovellusten kansainvälisessä kehityksessä", toteaa Pyximan toimitusjohtaja Stephan Engelen. "Yli 35 000 aktiivisen käyttäjän myötä saavutamme jo merkittävän osan Skandinavian näkövammaisista henkilöistä. Uusi kumppanuus auttaa meitä laajentamaan käyttäjäryhmän myös Suomen markkinoille".

"Pratsam on iloinen yhteistyöstä teknologian johtavan yrityksen Pyximan kanssa, koska Pyximan visionäärinen tapa hyödyntää käyttäjän kokemuksia on synnyttänyt uusia keinoja käyttää äänikirjoja ja äänilehtiä," kertoo Pratsamin toimitusjohtaja Jonas Storholm. "Kumppanuus on tärkeä vaihe strategiassamme, kun monipuolistamme ja laajennamme äänisisällön toimitusmenetelmiä lukemisesteisille henkilöille Suomessa."

Pyxima kehitti Daisy-onlinesovelluksen yhteistyössä Sensotecin kanssa.