Pratsam

Pratsam Server

Pratsam Server

Pratsam Server

Tulevaisuuden ratkaisu

Pratsamin tuotteet kehitettiin alunperin korvaamaan kalliit ratkaisut, joita käytettiin ja vieläkin käytetään cd-levyjen sekä muiden fyysisten tallennusmedioiden postittamiseen näkövammaisille lainaajille ja tilaajille. Internetin kautta jakelu on edullisempaa ja nopeampaa kuin fyysinen postitus sekä samalla ympäristöystävällisempi ja kestävämpi ratkaisu tulevaisuutta ajatellen.

Skaalautuva jakelu

Pratsam Server on internetpohjainen yksikkö käyttäjien ja digitaalisten julkaisujen sekä jakelun ja toiston hallintaan. Pratsam Server voi tänä päivänä toimittaa digitaalisia äänikirjoja ja äänilehtiä eri formaateissa tietokoneisiin, matkapuhelimiin, tabletteihin ja näkövammaisille mukautettuihin laitteisiin.

Yleiskuva Pratsam Serveristä

Klikkaa grafiikkaa nähdäksesi siitä isomman version.

Äänijulkaisuja voidaan suoratoistaa tai ladata myöhempää toistoa varten ilman internetyhteyttä. Pratsam Server tukee DAISY Online Delivery Protocol 1.0 jakelussa käyttäjille, mutta tarjoaa myös muuta teknologiaa jakeluun.

Järjestelmä on rakennettu skaalautuvaksi ja käyttäjien sekä julkaisujen määrää on helppo lisätä jo asennettuun järjestelmään.

Hallinnoi internetselaimella

Serverijärjestelmään kuuluu hallinnoinnin käyttöjärjestelmä, jossa voidaan

  • Kirjautua sisään tavallisella internetselaimella
  • Käsitellä julkaisuja, soittimia ja käyttäjiä
  • Tarkastella tilastoja ja räätälöityjä raportteja esimerkiksi laskutukseen
  • Seurata mahdollisia tilaajien ongelmia

Loppukäyttäjän käyttäjäsivuilla voi

  • Ladata julkaisuja (jos toimittaja sallii)
  • Avata julkaisut suoraan Pratsam Reader Webissä tai Reader Winissä
  • Ladata ohjelmiston
  • Automatisoida uusien julkaisujen linkkejä sisältävien sähköpostien lähetyksen

Löytää joustavia jakeluratkaisuja erilaisiin tarpeisiin

Pratsam Server toimitetaan pilvipalveluna ja asiakas voi valita toimittajan omien toiveiden mukaan. Meillä on kokemusta erityyppisistä serveriratkaisuista ja konfiguroinnista sekä niiden käytöstä.

Suuremmille asennuksille voimme toimittaa omia serveriratkaisuja asiakkaan toimitiloihin tai serverihotelliin. Serverijärjestelmä on valmisteltu niin, että se voidaan tarvittaessa levittää maantieteellisesti minimoidakseen riskiä olla poissa käytöstä, jos jollain internetpalveluntarjoajista on ongelmia.

Turvallisuus on aina etusijalla ja meille on tärkeää valvoa ja päivittää kaikkia järjestelmiä.