Pratsam

Pratsam Reader Win

Pratsam Reader Win

Pratsam Reader Win

Microsoft Windows soitin

Microsoft Windows logo

Pratsam Reader Win on Microsoft Windowsissa toimiva äänikirjasoitin näkövammaisille ja muille henkilöille, joilla on lukivaikeuksia.

Käyttöliittymä on äänipohjainen ja se kommunikoi sisäänrakennetun ohjausäänen avulla. Ohjelmaa voidaan ohjata kokonaan näppäimistöllä. Sen vuoksi Reader Winin käyttöön ei tarvita erillistä näyttölukijaa.

Pratsam Reader Win kannettavaan tietokoneeseen

Ohjelma voidaan aktivoida aukeamaan automaattisesti kun tietokone käynnistyy. Suoratoiston vuoksi toisto voi alkaa heti kun äänikirja tai äänilehti avataan.

Joustava käyttöliittymä

Ohjelma voidaan muokata erilaisiin tarpeisiin, siihen voidaan laittaa esimerkiksi iso teksti ja suuret näppäimet. Siirtymällä Windowsin suuri kontrasti -toimintoon tulee käyttöliittymästä vieläkin selvempi.

Ohjelmaa voidaan käyttää myös kosketusnäytöllä. Jos jokin toiminnoista on epäselvä, napinpainalluksella saa esiin puhuvan apuvalikon.

Tukee DAISY 2.02 ja DAISY Onlinea

Daisy logoOhjelma tukee kansainvälistä DAISY 2.02-standardia (full audio with ncc only or full audio with text) digitaalisille äänikirjoille. Pratsam Reader Win tukee myös DAISY Online Delivery Protocol 1.0 (required basic operations).