Pratsam

Pratsam Reader Web

Pratsam Reader Web

Pratsam Reader Web

Yksinkertainen käyttää

Pratsam Reader Web on äänikirja- ja äänilehtisoitin näkövammaisille ja muille henkilöille, joilla on lukivaikeuksia. Soitin tukee DAISY-standardia, toimii yleisimmissä internetselaimissa, eikä se vaadi erillistä asentamista. Sen vuoksi käyttäjän on hyvin helppo ottaa soitin käyttöön.

Pratsam Reader Web cross-platform illustration

Käyttäjä voi avata soittimen pikakuvakkeesta, linkistä sähköpostissa tai verkkosivulta. Reader Web voidaan myös integroida "Kuuntele tämä julkaisu" -napiksi internetselaimeen esimerkiksi kun käyttäjä löytää uutisartikkelin internetissä. Toisto on suoratoistoa ja äänikirjaa voi sen vuoksi toistaa heti kun sen avaa.

Soitin toimii tietokoneella sekä iOS- ja Android-laitteilla. Reader Webiä päivitetään jatkuvasti tukemaan internetselainten uusimpia versioita.

Reader Web on testattu yleisimmissä selaimissa: Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox ja Microsoft Edge (aikaisemmin Internet Explorer).

Helppo käyttöliittymä

Käyttöliittymä koostuu yksinkertaisista toiminnoista: toista, pysäytä ja näppäimet, joilla hypätään eteen- tai taaksepäin äänikirjassa. Käyttäjä voi myös avata valikon liikkuakseen sisällysluettelossa ja asettaa kirjanmerkkejä.

Reader Webissä on tietokoneella käytettynä yhdeksän pikavalintaa, joita käytetään ALT-näppäimellä sekä numeroilla 1-9 näppäimistöllä.

Reader Web on helposti käännettävissä useille eri kielille ja se saadaan tänä päivänä englanniksi, ruotsiksi ja suomeksi.

Daisy logo

Tukee DAISY 2.02

Reader Web tukee DAISY 2.02-standardia (full audio with ncc only or full audio with text) digitaalisille äänikirjoille.