Pratsam

Pratsam Producer

Pratsam Producer

Pratsam Producer

Puhesynteesin kanssa tai ilman

Pratsam Producer on ratkaisu digitaalisten äänijulkaisujen tuottamiseen, sekä äänen kanssa että ilman. Producer tukee tuotantoa puhesynteesin kanssa ja on tehokas palvelu äänilehtien tuottamiseen nopeasti automatiikan avulla.

Yleiskatsaus Pratsam Producerista

Klikkaa grafiikkaa nähdäksesi sen suuremmassa formaatissa

Erilaisten tiedostotyyppien käsittely

Pratsam Producer voi tuoda ja käsitellä erilaista materiaalia kuten PDF- ja XML-muotoja. Producer lajittelee olennaiset osat tietokantaan ja voi viedä sieltä erilaisia tiedostomuotoja kuten xhtml, dtbook, Epub ja Microsoft Word -dokumentti (esimerkiksi manuaalista jälkimuokkausta ja materiaalin tarkistusta varten). Sisältöä voidan varastoida päivästä toiseen käytettäväksi myöhemmine esimerkiksi puhesynteesin ääntämisen parantamiseksi.

Producerissa on automaatio, joka vertailee ja tarkastaa XML-sisältöä PDF-muotoon, mikä on erityisen hyödyllinen äänilehtien automatisoidun tuotannon laaduntarkkailussa.

Kerää sisältö web scraping-menetelmällä

Web scraping-menetelmällä on mahdollista kerätä artikkeleita nettisivuilta Pratsam Producerin avulla. Automatiikka kerää artikkeleita nettisivuilta julkistettavaksi jatkuvasti DAISY- tai EPUB-muodossa. Saavutettavat julkaisut lähetetään tilaajien appeihin tai laitteille netin kautta.

Oma palvelu vai pilvipalvelu

Pratsam Producer voidaan toimittaan omana palveluna tai pilvipalveluna. Palvelu skaalautuu helposti erilaisille julkaisujen määrille.