Pratsam

Pratsam Mobile

Pratsam Mobile

Pratsam Mobile

Täysi vapaus

Pratsam Mobile on näkövammaisille mukautettu kannettava DAISY-soitin, joka tukee mobiiliverkkoa. Erinomainen valinta kuuntelijalle, joka haluaa kuunnella äänikirjoja tai lehtiä paikasta tai ajankohdasta riippumatta.

Soitinta voidaan verrata radioon, mutta siinä voidaan itse valita mitä ja milloin halutaan kuunnella. Pratsam Mobilea voidaan kuljettaa kätevästi taskussa ja sitä voidaan käyttää kuulokkeiden kanssa tai ilman.

Aina yhteydessä

Pratsam Mobileen on sisäänrakennettu tuki mobiiliverkkoon nopealla tiedonsiirrolla. Sen ansiosta käyttäjä voi käyttää Mobilea verkossa kaikkialla missä on mobiiliverkon kattavuus. Liittämistä varten käytetään tavallista SIM-korttia joita tarjoavat verkko-operaattorit.

Koska Mobile tukee suoratoistettavaa ääntä, voi soiton aloittaa heti kun Mobile saa yhteyden sisällöntuottajaan. Suomessa esimerkiksi kansallinen erikoiskirjasto Celia, Suomen ruotsinkielinen äänilehtiyhdistys ry ja Näkövammaisten liitto tarjoavat sisältöpalveluita näkövammaisille ja muille henkilöille, joilla on lukivaikeuksia.

Monipuolinen soitin

Pratsam Mobilessa on toimintoja materiaalissa navigoimiseen, kirjanmerkkien käyttämiseen, uniajastus ja äänikirjan tai -lehden nopeuden säätäminen. Soittimessa on selkeät näppäimet helppoon käyttöön. Pratsam Mobile kommunikoi jatkuvasti käyttäjän kanssa äänen avulla.

Tukee DAISY 2.02 ja DAISY Onlinea

Daisy logo

Pratsam Mobile tukee DAISY 2.02-standardia (audio with ncc only or full audio with text) digitaalisille saavutettaville äänikirjoille. Soitin tukee myö DAISY Online Delivery Protocol 1.0 (required basic operations).